مرگ چهل کودک و نوجوان اصفهانی بر اثر ابتلا به کرونا

در موج پنجم کرونا ۴۰ کودک و نوجوان اصفهانی بر اثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه در یکصد و ششمین ستاد کرونای استان گفت: موارد مرگ براثر کرونا در گروه سنی زیر ۱۸ سال استان اصفهان در موج پنجم و از تیرامسال تاکنون ۴۰ مورد قطعی و ۱۰۲ مورد مشکوک گزارش شده است.
دکتر مصطفی رضایی افزود: از ابتدای تیر امسال تاکنون هفت هزار و ۶۰۵ کودک و نوجوان در استان به کرونا مبتلا شدند که پنج هزار و ۸۶ نفر بین ۱۲تا ۱۸ سال، هزار و ۴۹۹ نفر بین هفت تا ۱۲ سال و حدود هزار نفر زیر هفت سال بودند.
وی درصد نوع واکسن مصرف شده از ابتدا تا ۲۰ مهر را ۷۷ درصد سینوفارم،۱۳درصد آسترازنکا، هشت درصد برکت و ۲ درصد اسپوتنیک بیان کرد.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: تعداد مراکز منتخب سرپایی استان ۵۳ مرکز و تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون ۴۴ مرکز است و امیدواریم پس از واکسیناسیون همگانی وضعیت استان به حالت عادی بازگردد، اما هنوز چند هفته تا پایان موج پنجم کرونا باقی مانده است.