ادامه بازرسیِ بهداشتی از مدارس/ روند نزولی شیب ابتلا کرونا در استان

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بازرسی از مدارس با شدت بیشتر ادامه پیدا می‌کند.

دکتر شاهین شیرانی طی گفتگویی با صدا و سیمای مرکز اصفهان، با بیان اینکه دغدغه والدین درست است، اما با تمهیدات صورت گرفته، سال تحصیلی را بدون مشکل به پایان می‌رسانیم، گفت: با توجه به بازگشایی مدارس و دانشگاه ها، رعایت الزامات بهداشتی مانند زدن ماسک و وجود تهویه در فضای آموزشی ضروری است.

وی به روند نزولی شیب ابتلا در استان اشاره کرد و گفت: توصیه می‌شود افراد برای سلامتی خود و خانواده، دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کرده و نوبت سوم واکسن را تزریق کنند.

به گفته رییس دانشگاه، تاکنون، حدود ۴۰ درصد از هم استانی ها، نوبت سوم واکسن را دریافت کرده اند.

دکتر شیرانی، میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را ۵۰ تا ۵۵ درصد اعلام کرد و درباره کاهش آمار مبتلایان به کرونا گفت: میزان نمونه‌های مثبت از ۵۶ درصد به ۲۳ درصد کاهش یافته است.