برنامه مراکز تجمعی و منتخب واکسیناسیون کووید ۱۹ اصفهان ۲۰ فروردین/آخرین رنگ بندی شهرستان های اصفهان

دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان، برنامه مراکز تجمعی و منتخب واکسیناسیون کووید ۱۹ را در زیرمجموعه مراکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان در روز شنبه  بیستم فروردین‌ماه ۱۴۰۱  اعلام کرد.

برنامه مراکز تجمعی و منتخب واکسیناسیون به شرح زیر می باشد:

- پس از تعطیلی مرکز تجمیعی واکسیناسیون ((گلستان شهدا)) از همشهریان عزیز تقاضا می‌شود به‌منظور تزریق واکسن کرونا از ((ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر)) به مرکز تجمیعی واکسیناسیون ((پل شهرستان)) مراجعه کنند.

-همچنین مرکز خدمات جامع سلامت ((معتمد، مرکز بنکدار)) به‌عنوان مرکز منتخب نمونه‌گیری کرونا از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ بعدازظهر در خدمت مراجعین خواهد بود.

گفتنی است براساس اطلاعات وزارت بهداشت، درحال‌حاضر استان اصفهان (به جز کاشان و آران‌ وبیدگل) دارای شش شهرستان با وضعیت قرمز، پنج شهرستان با وضعیت نارنجی، ۹ شهرستان با وضعیت زرد و دو شهرستان با وضعیت آبی است.

براساس شاخص نمادهای این سامانه، رنگ آبی نشانه کم‌خطر، رنگ زرد خطر متوسط، رنگ نارنجی وضعیت پرخطر و رنگ قرمز نشانه وضعیت خیلی پرخطر است.

وضعیت شهرستان‌های استان اصفهان در زمینه شیوع کرونا به شرح ذیل است:

وضعیت قرمز : شهرستان های (اردستان، بوئین و میاندشت، چادگان، سمیرم، فریدون‌شهر، نائین)

وضعیت نارنجی: شهرستان های (خوانسار، خور، دهاقان، مبارکه، نطنز)

وضعیت زرد: شهرستان های (اصفهان، تیران و کرون، خمینی‌شهر، شاهین‌شهر، شهرضا، فریدن، فلاورجان، گلپایگان، نجف‌آباد)

وضعیت آبی: شهرستان های (برخوار، لنجان)