خط تماس فوری کرونا در اصفهان راه اندازی شد
مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز پنجشنبه هشتم اسفندماه، اعلام نمود: خط تلفن تماس فوری به شماره 3113 از ظهر امروز آماده ارایه خدمات مشاوره و پاسخگویی به افرادی است که احساس می کنند علائم مشکوکی درباره بیماری کرونا دارند، تا آنها بدانند که آیا باید به مراکز درمانی مراجعه کنند یا نه.
دکتر نجیمی یکی از اهداف راه اندازی این سامانه را کاهش بار مراجعه مردم به بیمارستان های استان جهت پیشگیری هرچه بیشتر از شیوع ویروس کرونا خواند و اظهار داشت: این سامانه به صورت برخط (آنلاین) پاسخگوی مردم خواهد بود.
وی به راه اندازی یک وب سایت نیز برای ارائه محتوای آموزشی و مشاوره ای در اینترنت به نشانی Corona.mui.ac.ir اشاره و خاطرنشان کرد: از اوائل هفته آینده یک قابلیت جدید به این سایت برای خود ارزیابی مردم اضافه می شود، به این صورت که کاربران می توانند با پاسخ دادن به سوال هایی درباره علائم بیماری کرونا درباره وضعیت خود نسبت به آن و اقدام هایی که باید انجام دهند، آگاه شوند.
وی با بیان اینکه حدود 150 تا 200 بیمار دارای عفونت حاد تنفسی در استان اصفهان داریم، تصریح کرد: نمونه آزمایشگاهی تعدادی از آنها که مشکوک به کرونا هستند در حال بررسی است که تا کنون 2 نفر از آنها تایید شده اند.
دکتر نجیمی با اشاره به اینکه ممکن است نتایج قطعی ابتلای افراد دیگری در استان اصفهان در روزهای آینده اعلام شود، درباره برخی اخبار در فضای مجازی درباره مرگ و میر در بیمارستان های مختلف، توضیح داد: در همه بیمارستان ها مرگ و میر وجود دارد، اما نسبت دادن آنها به بیماری کرونا درست نمی باشد، درحالیکه تا زمانیکه نتایج آزمایش بر روی آنها به ما اعلام نشود، نمی توانیم به طور قطعی آن را ناشی از کرونا بدانیم.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه کیت های مخصوص آزمایش ویروس کرونا، چند روز پیش به اصفهان رسید، اضافه نمود: در این چند روز مشغول طی کردن فرایندهای کنترل کیفی و استاندارد کردن دستگاه ها بودیم و از امروز کار آزمایش کرونا با استفاده از آن انجام می شود.
وی زمان آماده شدن پاسخ آزمایش ها را حدود 12 ساعت اعلام کرد و ادامه داد: با وجود انجام آزمایش ها در خود اصفهان، نتیجه نهایی تاییدها و موارد قطعی توسط وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.
دکتر نجیمی درباره خبر چهار مورد کرونا در گلپایگان، خاطرنشان کرد: این چهار بیمار مشکوک به ابتلا به کرونا هستند و هنوز نتیجه نهایی آزمایش آنها اعلام نشده است.
وی همچنین با بیان اینکه ایزولاسیون و ضد عفونی کردن همه ساختارهای بهداشتی و درمانی استان از جمله اورژانس و آمبولانس ها در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است، گفت: در برخی مرگ و میرها در بیمارستان ها، با فرض مثبت بودن نتیجه آزمایش کرونا، مراحل کفن و دفن با رعایت شرایط لازم و ایزوله انجام گردید.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه خرید و فروش ماسک پزشکی از سیستم داروخانه ها برداشته شده است، اضافه نمود: همه ماسک ها و تجهیزات مرتبط با کرونا توسط وزارت بهداشت خریداری شده و بدین طریق در اختیار بیمارستان ها و مراکز و خانه های بهداشتی قرار می گیرد و منتظر دستور سازمان غذا و دارو برای نحوه توزیع این اقلام هستیم.
دکتر نجیمی با تاکید بر اینکه مصرف مواد ضدعفونی کننده و ماسک پزشکی در چند روز اخیر در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان چند برابر شده است، اظهار داشت: این موضوع بار مالی زیادی به دانشگاه وارد کرده و نیاز به منابع مالی جدید برای تامین آن داریم.
وی اظهار امیدواری کرد که به زودی مواد ضد عفونی کننده و الکل از طریق معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای رفع نیاز مردم وارد بازار شود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در کلانشهر اصفهان مراکز آموزشی درمانی عیسی بن مریم(ع) و خورشید و در شهرستان خمینی شهر بیمارستان شهید اشرفی، در شهرستان نجف آباد بیمارستان فاطمه زهرا(س)، در شهرستان فلاورجان بیمارستان شفا و در شهرستان شهرضا بیمارستان صاحب الزمان(عج) برای کنترل و مقابله با بیماری کرونا تخصیص داده شده است، افزود: در سایر شهرستان ها نیز دست کم یک بخش برای این کار اختصاص یافته است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان از همه مردم خواست تا به شایعه های موجود در فضای مجازی درباره بیماری کرونا توجه نکنند و اخبار را از منابع و کانال های معتبر پیگیری کنند.
بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور تا روز چهارشنبه هفتم اسفندماه، به 139 نفر و موارد فوت ناشی از آن به19 نفر رسیده است.