رفتن به محتوای اصلی
x

دریافت ۵۴ طرح پژوهشی با موضوع کرونا در اصفهان

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تاکنون ۵۴ طرح از طریق کمیته مطالعات کرونا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با نام اختصاری "کمک" دریافت شده است.
دکتر شقایق حق جوی جوانمرد در این خصوص ادامه داد: برنامه این معاونت برای جلوگیری از گسترش هر چه بیشتر ویروس کرونا در دو حوزه پژوهش و فناوری در حال انجام است و برای تصویب سریع تر طرح ها اعلام آمادگی شد. در پی شیوع ویروس کرونا، خیلی سریعتر از دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور کمیته مطالعات کرونا با نام اختصاری "کمک" تشکیل و فراخوان آن نیز ابلاغ شده است.
وی افزود: در حوزه پژوهش، تاکنون ۵۴ طرح از طریق صفحه "کمک" دریافت شده که بالغ بر ۴۰ طرح آن تصحیح شده است. این طرح های تصحیح شده نیز وارد مرحله حمایت‌های مالی به منظور پیاده سازی شده اند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص پروپوزال ها و پیشنهادات ارائه شده برای انجام طرح پژوهشی، افزود: این پیشنهادها در قالب پروپوزال و در موضوعاتی از جمله تولید کیت تشخیص ویروس کرونا، بررسی شیوع این ویروس، عوامل خطر، مسمومیت اطلاعاتی توسط شایعه های مطرح شده و همچنین کارآزمایی بالینی برای یافتن راه حل های درمانی جدید، از تشخیص تا درمان وارد چرخه پژوهش شده اند.
دکتر حق جوی جوانمرد خاطرنشان کرد: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز بودجه مربوط را تصویب کرده و حامی آنها خواهد بود.


فعالیت ۸ شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری سلامت در مقابله با کرونا
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به فعالیت های فناورانه این معاونت نیز توضیح داد: هشت شرکت فناور تحت حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مستقر در پارک علم و فناوری سلامت، در مسیر تولید تجهیزات لازم برای مقابله با ویروس کرونا مانند مواد شوینده، ماسک، بازی های کودکانه برای آموزش مفاهیم پیشگیری و درمان بیماری کرونا و وسایل تنفسی وارد شده اند.
دکتر حق جوی جوانمرد با بیان اینکه کودکان گروه پرخطری هستند که این روزها باید خیلی مراقبشان باشیم، اظهار کرد: یکی از هشت شرکت دانش بنیان این دانشگاه اقدام به تولید بازی های کودکانه برای آموزش مفاهیم پیشگیری و درمان کرونا کرده است.