رفتن به محتوای اصلی
x

در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا : تمام اماکن تجمیعی واکسیناسیون که پس گرفته شده، برگشت داده شود

معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان بازپس گیری اماکن تجمیعی واکسیناسیون از سوی ادارات مربوطه را نکوهش کرد و دستور برگشت و قراردادن آن، در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را داد.

جانثاری سه شنبه شب 25 آبان ماه در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا با اشاره به اجرای طرح "ضرب العجل واکسیناسیون" و پوشش بالای ۹۰ تا ۹۵ درصدی جمعیت استان، اظهار داشت: روند فعلی واکسیناسیون رضایت بخش نیست و برای پیشگیری از موج ششم کرونا، تمام دستگاه ها ملزمند از ۱ تا ۱۹ آذرماه در قالب "طرح قرارگاهی" از تمام ظرفیت خود بهره ببرند.

وی با اشاره به اینکه هفته ای دو صدم درصد رشد در واکسیناسیون عموم داریم و با این روند، افزایش  واکسیناسیون ۲۰ درصد جمعیت در این بازه زمانی، امکان پذیر نیست، ادامه داد: در شرایطی که جان مردم در خطر است، جای تعجب و تاسف دارد، دستگاهی از قراردادن مکانی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای واکسیناسیون خودداری کند یا اقدام به باز پس گیری آن کند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری استان، با یادآوری الزام همکاری کلیه ادارات ستادی و فرمانداری شهرستان ها با دانشگاه برای واکسیناسیون، گفت: اگر دستگاهی مطالبه تخلیه دارد باید درخواست مکتوب به ستاد کرونا داده و پس از بررسی و با حکم و دستور ستاد اقدام می شود.

وی تسریع در روند پوشش واکسیناسیون را یک دستور و نه یک توصیه و حالت ارشادی خواند و گفت: تنها تا ۱۹ آذر ماه فرصت برای پوشش ۹۵ درصدی واکسیناسیون هست و نمی توانیم که یک‌کشور را معطل خود کنیم، و شاهد شهادت پزشکان  خود باشیم.

جانثاری با بیان اینکه برای پوشش بالای ۹۰ درصدی در شهرستانها نیاز به تشکیل قرارگاه نیست بلکه همان محل ستاد کرونا کافی است، ادامه داد: قرار است کاری که باید در ۵ ماه طول بکشد در ۱۹ روز تمام کنیم‌ و باید روند فرسایشی واکسیناسیون را به روند جهشی مبدل ساخت. 

معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان با تاکید بر اینکه در نحوه برخورد با کارمندان از روش اقناعی و در برخورد با  مردم و تمام افرادی که تاکنون زیر بار واکسیناسیون نرفتند با آرامش و روش خواهشی و در کمال احترام و ادب برخورد شود، اضافه کرد: لازم است از معتمدین و ریش سفیدان محل برای اقناع مردم استفاده و بهره برد. 

جانثاری با اشاره به آسیب پذیری مضاعف برخی از صنوف مثل هتل داران، مشاغل ورزشی و ...در مدت کرونا، تصریح کرد، حمایت همه جانبه از آنها، نظیر تقسیط مالیات و غیره  لازم است.

 وی با تاکید بر بازگشایی دانشگاه ها از بهمن ماه گفت: با فعال شدن خوابگاه های دانشجویی  و افزایش قیمت آنها بدلیل تعطیلی های دو ساله، حمایت های لازم از دانشجویان پیش بینی شود.

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان نیز در این جلسه از روند کاهشی و نزولی بیماری کرونا در استان اصفهان خبر داد و افزود: دو هفته متوالی  شهرستان مبارکه در وضعیت قرمز و هشدار قرار داشت که هم‌اکنون نارنجی شده است. 

دکتر شاهین شیرانی با اشاره به واکسیناسیون بالغ 74/65 درصد از جمعیت استان اصفهان، ادامه داد: شهرهای آبی بالای ۸۰ درصد واکسینه شدند و نارنجی بین ۵۰ تا ۷۴ درصد و شهرهای قرمز زیر ۵۰ درصد واکسیناسیون را انجام داده که خمینی شهر از این جمله است.

سرپرست دانشگاه با اشاره به اینکه ارگان‌های مختلف می توانند از طریق سامانه سیب و وارد کردن کد ملی کارمندان و کارگران، تعداد افرادی که واکسن نزدند را مشخص و آنها را ملزم به تزریق واکسن کنند، ادامه داد: در حال حاضر ۲۳۰ هزار  اتباع خارجی دز اول و دوم واکسن را دریافت کردند.

دکترشیرانی با اعلام اینکه تاکنون افراد بالغ بر ۷ درصد واکسن برکت دریافت کرده اند، ادامه داد: سینوفارم بالاترین میزان واکسیناسیون را در بر داشته است.

شایان ذکر است بر اساس آخرین رنگ‌بندی همه گیری بیماری کووید-۱۹ از ۲۲ آبان جاری، شهرستان های برخوار و خور و بیابانک در استان اصفهان در وضعیت آبی (کم خطر)، شهرستان های کاشان، اردستان، شهرضا و مبارکه در وضعیت نارنجی(پرخطر) و سایر شهرستان ها در وضعیت زرد (خطر متوسط) قرار دارند.