رفتن به محتوای اصلی
x

سخنگوی دانشگاه: پایان همه گیری کرونا به رفتارهای اجتماعی و تحمل ما بستگی دارد

مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه درحال نزدیک شدن به نقطه پایان کووید هستیم، گفت: در ماه های پایانی همه گیری کرونا بهتر است پیک جدیدی نداشته باشیم و تعداد بالای مرگ و میر را تجربه نکنیم تا با واکسیناسیون که روز به روز در حال افزایش است، شرایط به گونه ای شود که شاهد کنترل بیماری باشیم.
دکتر آرش نجیمی با اشاره به اینکه هم اکنون در شیب کاهشی موارد ابتلا و بستری بیماران کووید ۱۹ در استان قرار داریم، اظهار کرد: میزان مثبت شدن تست های کرونا در استان از ۴۵ درصد به ۳۵ درصد رسیده است، همچنین تعداد بیماران بستری که به دو هزار و ۶۰۰ نفر رسیده بود و نگران بودیم از سه هزار بیمار در روز فراتر رود و شرایط بحرانی شود، هم اکنون به کمتر از دو هزار بیمار رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش بینی می شود در صورت رعایت پروتکل های بهداشتی تا پایان اردیبهشت موارد بستری بیماران کووید در استان سه رقمی شده و به زیر هزار بیمار بستری در روز برسیم، گفت: در این شرایط می توانیم تخت های درمانی و ظرفیت های بیمارستانی را دوباره به بیماران غیر کووید که به شدت نیازمند خدمات هستند اختصاص دهیم. این شرایط در صورتی اتفاق می افتد که همه مردم رعایت کنند و  شرایطی که در ایام نوروز پیش آمد، با پایان ماه رمضان اتفاق نیفتد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه تعداد موارد فوت بیماران کووید ۱۹ در استان، با تلاش کادر درمان با رقم هایی که پیش بینی می شد فاصله دارد، ابراز امیدواری کرد که در هفته های آینده علاوه بر کاهش موارد بستری، شاهد کاهش موارد فوت نیز باشیم.
وی افزود: تغییر رنگ قرمز اصفهان به خاطر شیب نزولی بیماری بوده وگرنه از لحاظ تعداد موارد بستری و شناسایی بیماران همچنان شرایط خوبی نداریم و روزی حدود ۲۵۰ بیمار در بیمارستان ها بستری می شوند. پیش بینی می کنیم با این شیب نزولی بیماری در استان شرایط بهتر شود، اما آنچه می تواند پیش بینی را به هم زند و حتی شرایط بدتری به وجود آورد عدم پایبندی به پروتکل های بهداشتی است.
دکتر نجیمی با قدردانی از همکاری اصناف در رعایت محدودیت های کرونایی طی هفته های گذشته، گفت: اصناف طی این مدت بیشترین آسیب را دیدند و امیدواریم وضعیت موجود را مدیریت کرده و پروتکل های بهداشتی را به طور جدی رعایت کنند، همچنین مردم تحرک غیر ضروری نداشته باشند و بدانند الان فصل مسافرت نیست.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه درحال نزدیک شدن به نقطه پایان کووید هستیم، تصریح کرد: در ماه های پایانی همه گیری کرونا بهتر است پیک جدیدی نداشته باشیم و تعداد بالای مرگ و میر را تجربه نکنیم تا با واکسیناسیون که روز به روز در حال افزایش است شرایط به گونه ای رقم بخورد که شاهد کنترل بیماری باشیم.
 وی با تاکید بر اینکه پایان همه گیری کرونا به رفتارهای اجتماعی و تحمل ما بستگی دارد، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم دقیقه های ۸۵ تا ۹۰ کرونا را تحمل کنیم، انشاالله به پایان همه گیری نزدیک می شویم.
دکتر نجیمی همچنین درخصوص شناسایی موارد ابتلا به کرونای هندی در اصفهان گفت: ویروس جهش یافته موسوم به کرونای هندی خوشبختانه معضل جدی برای استان به وجود نیاورده است، در عین حال از افراد مشکوکی که به ویژه در فرودگاه از محل های شیوع این ویروس می آیند تست گرفته و به تهران ارسال می شود، چون در اصفهان امکان تشخیص کرونای هندی وجود ندارد، اما هنوز مواردی گزارش نشده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه وضعیت شهرستان های استان روز به روز بهتر می شود، گفت: هنوز در برخی شهرستان ها تعداد موارد بستری بیماران کووید زیاد است، اما در کل روند امیدوار کننده است و اگر همراهی مردم ادامه داشته باشد و شرایط به همین صورت پیش برود شاهد وضعیت تغییر در همه نقاط استان خواهیم بود.