رفتن به محتوای اصلی
x

ضرورت استفاده از میوه و سبزی در این روزهای کرونایی

رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص ضرورت مصرف میوه و سبزی در همه ایام از جمله در بحران کنونی کرونا گفت: در این ایام که با کمبود مواد ضدعفونی کننده و گندزدا روبرو هستیم می توان با چند قطره مایع ظرفشویی و سرکه، میوه و سبزی را ضدعفونی کرد.

دکتر محمد حسن انتظاری افزود: میوه و سبزی را برای ضدعفونی باید پنج دقیقه در محلول مایع ظرفشویی و سرکه قرار داد، سپس با آب تمیز شست و شو داد و مصرف کرد.

وی ادامه داد: میوه و سبزی یکی از اجزای مهم در رژیم غذایی سالم هستند که تأمین کننده ویتامین ها، املاح و ترکیب های مغذی دیگر نیز می باشند.

رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه افزود: سعی شود روزانه از انواع میوه و سبزی در رنگ های متنوع و از هر روشی که می توان (پخته،تازه،فریز شده،خشک شده و آبمیوه) استفاده کنید.

دکتر انتظاری تاکید کرد: البته باید در نظر داشت مصرف میوه کامل بهتر از آب آنهاست.

گفتنی است مراحل شست و شوی میوه و سبزی شامل:

۱: پاک کردن و شست و شوی سبزی با آب سالم، برای ته نشین شدن گل و لای آن

۲: غوطه ور کردن سبزی در آب دارای محلول مایع ظرفشویی و سرکه (۳ تا ۵ قطره مایع ظرفشویی و ۱ تا ۳ قاشق سرکه به ازای هر لیتر آب) به مدت پنج دقیقه، برای جداسازی و ته نشینی انگل ها

۳: شست و شوی سبزی و میوه و ظروف استفاده شده با آب