رفتن به محتوای اصلی
x

مشارکت مردم در طرح غربالگری، در شناسایی افراد مشکوک و در نتیجه کنترل بیماری مؤثر می باشد

مدیرروابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به تشریح آخرین آمار مبتلایان و بهبود یافتگان بیماری کرونا در اصفهان تا روز یکشنبه 10 فروردین ماه پرداخت.

دکتر آرش نجیمی با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۱۷۵ نفر مشکوک جدید در مراکز درمانی بستری شدند، اظهار کرد: اکنون آمار کل افرادی که به علت عفونت حاد تنفسی در استان اصفهان، با بستری شدن در بیمارستان‌ها خدمات مراقبتی را دریافت می‌کنند 942 نفر هستند که بیشتر آنها هم همان بیماران کووید 19 می باشند. 

وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۱ نفر از افرادی که بستری بودند با حال مناسب از بیمارستان‌ها مرخص شدند، گفت: این افراد لازم است که در قرنطینه خانگی یا مراکز خود مراقبتی باشند تا دوره ۱۴ روز را سپری کنند تا نگرانی بابت انتقال بیماری به دیگران وجود نداشته باشد، و این افراد بعد از گذشت این مدت قرنطینه می‌توانند به زندگی عادی خود ادامه دهند.

دکتر نجیمی با بیان اینکه بر این باور هستیم که این روند افزایش ابتلاء بیماران به کرونا ویروس تا پایان تعطیلات ادامه داشته باشد، افزود: متأسفانه این روند افزایش بار بیماری به دلیل تحرکات و تجمعات ابتدای سال است و تا یک هفته آینده ادامه خواهد داشت.

وی درباره برخی مطالب منتشر شده در شبکه های اجتماعی مبنی بر کمبود تجهیزات پزشکی در بیمارستان های اصفهان، توضیح داد: بیمارستان های ما در حالت عادی با کمبودی مواجه نیستند اما وقتی با تعداد زیاد مراجعه مواجه شوند ممکن است کمبودهایی به وجود آید.

دکتر نجیمی با اشاره به کمک های مردمی به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای خرید اقلام مورد نیاز مراکز بهداشتی و درمانی اضافه کرد: مردم و خیران می توانند کمک های مالی خود را به شماره حساب های مربوط به دریافت هدیه‌های خیران و مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یا خیریه بیمارستان ها واریز کنند.

دکتر نجیمی همچنین به مشارکت ۳۲ درصدی مردم استان اصفهان در طرح غربالگری افراد مشکوک به بیماری کرونا اشاره و تصریح کرد: این آمار پایین است و از مردم انتظار می رود که مشارکت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

وی از مردم استان اصفهان خواست تا با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir و با وارد کردن شماره ملی خود و اعضای خانواده به پرسش هایی درباره بیماری کووید-۱۹ پاسخ داده و راهنمایی لازم را مطابق آخرین دستور عمل های وزارت بهداشت دریافت کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر اینکه مشارکت بیشتر مردم در این طرح به دانشگاه علوم پزشکی برای پیگیری وضعیت بیماران و افراد مشکوک کمک بسیاری می کند، خاطرنشان کرد: افرادی که پیش از این نیز در این سامانه ثبت نام کردند می توانند با مراجعه مجدد، نسبت به بروزرسانی آن اقدام کنند.

دکتر نجیمی در ارتباط با هزینه بستری بیماران کرونایی گفت: وضعیت بیماران متفاوت است و برخی نیاز به مراقبت ویژه و بستری در ICU دارند و بعضی تنها در بخش ایزوله مراکز بستری می‌شوند، لذا هزینه‌ها برای هر شخص متفاوت می گردد؛ ولی کل هزینه‌ها برای بیماران از تشخیص تا درمان و نگهداری رایگان است و بعدها از بیمه‌ها دریافت خواهد شد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: بیمارستان‌های خصوصی تنها درصورتی که از بیماران بستری خودشان کسی مبتلا به این بیماری شود، از او نگهداری خواهند کرد، در غیر این‌صورت بیماری از بیرون به بیمارستان خصوصی منتقل نخواهد شد.