پروتکل‌های جدید بهداشتی به دانشگاه‌ها ابلاغ شد

-همه کارکنان و اساتید قبل از شروع به کار باید نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.
-ورود و یا حضور دانشجویان، اساتید و سایر کارکنان دارای علائم بیماری واگیر (با تاکید بر علائم بیماری کرونا) تحت هر شرایطی به دانشگاه‌ها، دانشکده‌ها، مراکز آموزش عالی کشور و نظایر آن ممنوع است.
-کارکنان و دانشجویان در صورت بروز هرگونه علائم مشکوک، تست سریع تشخیص کووید -۱۹ را انجام دهند.
-استفاده از خوابگاه‌های دانشجویی فقط برای دانشجویانی که واکسیناسیون کامل (۳ دوز) انجام داده‌اند مجاز است.
-کلیه رؤسا، مدیران، مسئولان، کادر اجرایی، اساتید و دانشجویان باید از ماسک استفاده کنند و فقط در زمان خوردن و آشامیدن ترجیحاً با رعایت فاصله فیزیکی عدم استفاده از ماسک بلامانع است.
-از ورود افرادی که از ماسک استفاده نمی‌کنند جلوگیری خواهد شد.
-فاصله ایمن (حداقل ۱ متر) جهت پیشگیری از بروز بیماری بین کارکنان باید رعایت شود.